• Luni – Vineri: 10-19
    Sambata, Duminica – INCHIS

La inceput BIOSTIMULAREA FACIALA a fost folosita de catre medicii francezi in scopuri strict medicale, pentru recuperarea parezelor faciale. Din nevoia imensa de a avea si in domeniul ESTETICII aparate performante, biostimularea a fost adaptata acestui domeniu.

Inainte de a discuta mai pe larg despre BIOSTIMULAREA FACIALA, doresc sa lamuresc un lucru legat de masajele faciale. La ora actuala, la cat sunt de performante masajele faciale, problema ridurilor era rezolvata definitiv, dar nu este asa!

Acestea sunt binevenite pe tenul tanar, acolo unde pielea si musculatura sunt in parametrii ok din punct de vedere anatomic. Din pacate, incepand cu varsta de 35 ani, apar ridurile la coltul ochilor sau asa numita talpa gastei. In acel moment situatia se schimba, semn clar ca pielea si-a pierdut fermitatea datorita lipsei de colagen si elastina in zona respectiva, iar orice masaj dur va conduce la o agresiune mecanica a pielii accentuand ridurile.
Specialistii ne invata ca muschiul si pielea sunt doua organe cu structuri anatomice diferite, structuri ce reactioneaza diferit la stimuli externi.
Muschiul este un organ cu memorie care prin masaje are tendinta de a se duce la forma initiala. Fata noastra are 25 muschi subtiri. Doar in jurul gurii avem 14 muschi dispusi unul peste altul.
Pielea este organul anatomic cel mai intins (aproximativ 6 m.) cu o imunitate specifica care reactioneaza diferit la stimulii externi deoarece pentru ea, matura fiind, masajul poate fi factor declansator pentru formarea ridurilor.
Pielea noastra incepe sa imbatraneasca de la 25 ani din cauza faptului ca nu mai produce colagen si elastina 1% in fiecare an.
Acum, in secolul XXI, tonifierea musculaturii faciale si a pielii se face cu BIOSTIMULARE FACIALA DE PE ULTRATONE.
Cum tonifiem inteligent cele 2 organe? FARA A PUNE MANA PE ELE! Aplicam inteligent mici electrozi pe fata, electrozi care prin programele lor lucreaza musculatura fetei (cei 25 muschi) si pielea noastra. Totul fara a misca fata.
Pentru linistea dumneavoastra mi se pare normal sa va dau cateva detalii legate de aceasta procedura. In momentul in care incepe biostimularea faciala, pe ecranul aparatului apare fata dumneavoastra si pozitia corecta a electrozilor in functie de programul pe care noi l-am setat in aparat. Daca asezarea lor nu este corecta sau daca unul dintre electrozi are o problema, programul nu porneste. Totul trebuie sa fie corect. Pasii procedurii sunt urmariti cu STRICTETE pe monitor.
Medicii care au conceput acest aparat s-au gandit la toate MASURILE DE PROTECTIE SI SIGURANTA pentru client.
Faptul ca aceasta procedura a fost folosita in scopuri strict medicale, pentru recuperarea musculaturii faciale, pentru noi a fost o GARANTIE DE NETAGADUIT! Marjele in care noi marim intensitatea curentului sunt mici, tocmai pentru a avea o protectie maxima la nivel muscular si dermic.
Rezultatul? FANTASTIC! Doar asa putem lupta corect si cinstit impotriva ridurilor.

BIOSTIMULAREA FACIALA este componenta principala a aparatului ULTRATONE FUTURA PRO.
Biostimularea faciala are 8 programe, atat pentru femei cat si pentru barbati. Parametrii acestei stimulari pot fi ajustati in functie de ten si de aspectul acestuia, putand rezolva rapid problemele tuturor clientilor.
Cele 8 programe sunt:
– lifting facial nechirurgical
– tonifiere profunda muschi
– tonifiere piele
– drenaj limfatic
– reducerea ridurilor
– circulatie
– masaj hidratant
– mentinere

Pe intelesul tuturor:
Liftingul facial nechirugical reprezinta un program care combina tonifierea dermica cu liftingul muscular pentru a incorda si a da fermitate conturului fetei. Timpul de tratament concentrat este de 15’, timp in care va tonifia si ridica muschii faciali, va reduce liniile fine, va tonifia pielea lasata dand fetei un aspect vizibil mai tanar. Acest program include colanogeneza si elastinaza, adica producerea de elastina si colagen.

Tonifierea musculara profunda: in unele cazuri, pielea si muschii fetei devin atone (lipsite de elasticitate si vitalitate), creand pliuri ce atarna. Acest program transmite semnale profunde de stimulare a fetei, incordand-o, dandu-i fermitate si ridicand-o pentru un efect anti-imbatranire al conturului fetei.

Tonifierea pielii: odata ce muschii faciali au fost ridicati si tonifiati, este esential sa tonifiem si sa regeneram si pielea. Acest program Bioptic incurajeaza producerea de colagen si elastina, pentru a ajuta la obtinerea fermitatii si elasticitatii stratului dermic al pielii.

Pentru detalii despre celelalte programe ,va stam la dispozitie in centrul nostru, unde totul este explicat pe intelesul tuturor.

NU UITATI! Parintele tineretii fara batranete, ANA ASLAN, NU facea masaje faciale!