• Luni – Vineri: 10-19
    Sambata, Duminica – INCHIS

MESOTERAPIA reprezinta unul dintre tratamentele cele mai performante din centrul nostru.
Ea este practic ultimul pas cu care se inchide cercul BIOSTIMULARE FACIALA – LM6 – MESOTERAPIE. Aparatul folosit este MESOWAVE, o combinatie inovativa de electroporatie cu ultrasunet. Utilizeaza un sistem terapeutic care consta in introducerea de substante active in tesutul subcutanat (hipoderm), utilizand sonoterapia combinata cu impulsurile electrice. Veziculele patrund in citoplasma, elibereaza substante lichide active si in cele din urma dispar complet. Acest lucru face ca ingredientele sa fie active inca 4 zile dupa tratament.
Rezultatele sunt vizibile inca de a prima sedinta.
Prin mesoterapie se introduce: acid hialuronic de diferite concentratii, colagen, o multitudine de minerale (Ca, Cu, K, Mn, Mg, Na, Zi, Si) si vitamin (A, E, F, B5, B7, B8), ceramide, etc.

Pe intelesul tuturor:
Mesoterapia faciala reprezinta un procedeu medical nechirurgical pe care il folosim pentru hidratarea intensiva si in profunzime a tenului. Cu ajutorul mesoterapiei introducem intradermic amestecuri cu vitamine, minerale si acid hialuronic. Acest procedeu ne ajuta sa ne regeneram celulele pielii, sa estompam ridurile si sa avem o piele tonifiata si radianta.

Fiecare persoană este UNICĂ. Alegerea protocolului de tratament este un proces laborios, bine gândit în care ținem cont de calitatea pielii dumneavoastra pe de o parte și de factorii externi pe de alta parte. Sunt situații când pentru rezultate maxime combinam 2 programe de tratament (ma refer la cei cu fragilitate capilară, piele sensibilă-fragilă , femei la menopauza).
În CENTRUL VALMAR BEAUTY pe lângă mesoterapia fetei, clienții mai pot beneficia de mesoterapia mâinilor, mesoterapia brațelor, mesoterapia genunchilor și ne pregătim să intram pe piața cu mesoterapia scalpului. Fiecare ședinta de mesoterapie are inclusa o etapa de tratament din LM6 în funcție de nevoile pielii (dermului) la momentul respectiv, potentand astfel mesoterapia.
Mesoterapia in cura se face 1 sedinta/ saptamana, minim 4 sedinte, maxim 8 sedinte, apoi trecand la tratamentul de intretinere cu 1 sedinta/ luna. Cura se repeta 1 data sau de 2 ori pe an.

Dragele mele,
Am început la materialul LM6 o discuție referitoare la îmbătrânirea noastră. Pe înțelesul tuturor avem trei feluri de îmbătrânire și anume:
o îmbătrânire genetica adică o îmbătrânire datorată înaintării în vârstă.
-o îmbătrânire hormonală datorată scăderii numarului de estrogenii (la 25 de ani avem 25000 de ovule, la 40 de ani doar 400) și întrarea la menopauza.
– o îmbătrânire datorată agresiunii facturilor externi din mediu (praf, noxe, soare, stres) asupra pielii noastre.
Îmbătrânire legata de înaintarea în vârstă (îmbătrânire genetică) are legătură cu FIBROBLASTUL-celula din stratul trei al pielii care îmbătrânește de la 25 ani, în fiecare an cu 1%.
De activitatea fibroroblastului ne acupam noi în CENTRUL VALMAR, cu ajutorul unor aparate superperformante care ne ajuta sa producem colagen și elastina în mod natural deci sa luptam cu ridurile de expresiei apoi cele de vârstă, cu gușă sau pielea ridata de pe gat și decolteu.
Referitor la îmbătrânirea hormonală as dori sa mai adaug ceva. În tarile dezvoltate exista un protocol al femei la menopauza unde acestea sunt monitorizate de către specialiști și trecerea în etapa post-menopauza se face cu ajutorul terapiei de substituție hormonală. In felul acesta efectele menopauzei sunt mult diminuate. Din păcate la noi în țară nu exista acest mod de abordare. Este o discuție care tine STRICT DE SPECIALIȘTII IN DOMENIU.
Noi observam ce se întâmplă la nivelul pielii și realizam ce ravagii lasă în urmă menopauza.
Îmbătrânirea legată de acțiunea facturilor externi din mediu (poluare, stres, soare) asupra pielii o voi povesti pe înțelesul tuturor. Aceasta îmbătrânire este REVERSIBILA și poate fi prevenita. Pielea noastră îmbătrâneste în acord cu intensitatea și timpul de expunere la agenții externi (poluare, soare), iar rezultatul este producerea de radicali liberi. Dintre toți agenții externi cel mai periculos este soareleEl PRODUCE FOTOIMBATRANIREA.
Consecințele sunt: pete pigmentare la nivelul pielii și o deteriorare a calității fibrelor de elastina-ELASTOZA. Pentru a preveni aceste neplaceri este esențială aplicarea pe fata și pe corp a cremelor cu factor de protecție cât mai mare (50+, 90+,120+). Pielea noastră are o rezistenta la radiatiile IR (radiații infraroșii) de 20 minute, după acest timp soarele devine agresiv și trebuie neapărat sa folosim FOTOPROTECTOR. Aceste se aplica pe piele la 2-3 ore pentru a-și păstra eficienta.
Bronzul corect este atunci când ne expunem la soare cu FPS-aplicat cu 30 minute înainte de a ieși din casa. Culoarea aceea arămie pe care noi o dorim este de fapt o arsură solară.


Va mulțumesc ca ne-ati citit și sper ca în anumite materiale să găsiți subiecte care să va intereseze.
Va aștept in CENTRUL VALMAR BEAUTY, pe lungul drum al IMBATRANIRII INGRIJITE!