• Luni – Vineri: 10-19
    Sambata, Duminica – INCHIS

In CENTRUL VALMAR BEAUTY, gasiti si MICROCURENTUL FACIAL, un tratament inovativ alcatuit din doua microbaghete ce vor elibera semnale pentru regenerarea celulara a pielii si cresterea ingredientelor hidratante.
Acesta are un rol foarte important in tratamentul pungi-cearcane. Putem selecta zona: ochi-frunte/ obraji-barbia sau gat-barbie.
Nu uitati sa dati importanta mare gatului!


Gatul este cel care sustine fata si este mult mai fragil decat aceasta. Ordinea de citire a varstei unei persone este zona suboculara gat- fata, iar ordinea de tratament este zona suborbitala gat-fata.
Incepand cu varsta de 35 ani apar deja ridurile din coltul ochilor, in jurul varstei de 40 ani pometii incep sa se lase, iar fata devine mai prelunga si arata mai obosita. Dupa 45 ani incepem sa pierdem conturul fetei pentru ca pierdem de fapt fermitatea gatului. Imaginati-va ca fata noastra este asemenea unui buchet de flori caruia ii luam brusc funda. Oare ce se intampla? Brusc musculatura si pielea se relaxeaza, iar noi suntem uimiti ca trasaturile noastre parca sunt altele. Intram in panica! Trebuie sa rezolvam!

In Centrul Valmar Beauty gasiti solutia pentru muschi si piele!

Se spune ca la 50 ani avem tenul si pielea pe care noi le-am ingrijit dealungul timpului.