• Luni – Vineri: 10-19
    Sambata, Duminica – INCHIS

O ABORDARE DIFERITA A LIFTING-ULUI!
Ultratone Futura PRO – Tratament de lifting facial Non-chirurgical ce reuseste sa redea vitalitatea si tonusul muschilor fetei in profunzime, reusind astfel sa iti recapeti aspectul tineresc si ferm cu mai putine riduri.
TERAPIE INOVATOARE!
Mesoterapia introduce substanțe active in proporție de 95% in straturile profunde ale pielii. Mesoterapia corporală reduce celulele adipoase, are efect de lifting. Efecte vizibile de la prima ședința.
STIAI CA? ...
Orice agresiune mecanica asupra pielii produce rid? De asemenea, serurile cresc eficiența tratamentelor cosmetice cel puțin de 3 ori daca le aplicam cu ajutorul ultrasunetului sau mesoterapiei.

Ultratone Futura Pro

Este, la momentul actual, cel mai performat aparat de biostimulare existent pe piata. Realizat de medicii englezi pentru a ajuta baschetbalistii americani sa se recupereze cat mai rapid datorita programelor super-performante, acesta a fost preluat de medicina estetica in vederea rezolvarii nevoilor din domeniu.

Combina 44 tipuri de unde.
Tratament personalizat.
Vezi descrierea completă

Starvac SP2

Venit direct din Franta, aparatul STARVAC SP2 are o tehnologie bazata pe actiunea asupra tesutului conjunctiv, ce trateaza cu succes depozitele de grasime si celulita, problemele de circulatie, refleze dermoalgice prin atenuarea spasmelor sau contractii musculare.

Trateaza cu succes depozitele de grasime.
Reda supletea si elasticitatea pielii.
Vezi descrierea completă

Ultralipo System

O alta vedeta a centrului nostru este binecunoscutul aparat de cavitatie –ULTRALIPO SYSTEM. Acesta lucreaza direct asupra acumularilor de grasime, permitand eliminarea grasimii prin reabsortia ei in sistemul limfatic.

Elimina grasimea prin reabsortia ei in sistemul limfatic.
Poate inlocui cu usurinta chiar si LIPOSUCTIA CHIRURGICALA.
Vezi descrierea completă

Microcurentul Facial

Este un tratament inovativ alcatuit din doua microbaghete ce vor elibera semnale pentru regenerarea celulara a pielii si cresterea ingredientelor hidratante. Acesta are un rol foarte important in tratamentul pungi-cearcane.
Putem selecta zona: ochi-frunte/ obraji-barbia sau gat-barbie.
Nu uitati sa dati importanta mare gatului! Gatul este cel care sustine fata si este mult mai fragil decat aceasta

Dupa 35 ani apar ridurile in zona ochilor.
Dupa 45 ani incepem sa pierdem conturul fetei.
Vezi descrierea completă

Ultrasunetul Facial

In centrul nostru se foloseste de asemenea si ultrasunetul facial de pe ULTRATONE. Beneficiile acestuia in materie de sonofreza, electrolipoliza, anti-imbatranire si refacerea tenului acneic sunt cunoscute in toata lumea. Se foloseste un aplicator, iar frecventa si intensitatea sunt presetate. Intreaga fata poate fi tratata in 30 minute, dar putem lucra si pe zona individuale (ochi-frunte/ obraji-barbie/ gat-barbie).

Efect puternic anti-imbatranire
Refacerea tenului acneic.
Vezi descrierea completă

Mesoterapia

Reprezinta unul dintre tratamentele cele mai performante din centrul nostru. Ea este practic ultimul pas cu care se inchide cercul BIOSTIMULARE FACIALA –LM6 –  MESOTERAPIE.
Aparatul folosit este MESOWAVE – combinatie inovativa de electroporatie cu ultrasunet.
Mesoterapia introduce substanțe active in proporție de 95% in straturile profunde ale pielii.
Efecte vizibile de la prima ședinta!

Terapie inovatoare.
Asigura o rejuvenare rapida a pielii.
Vezi descrierea completă

LM6- LPG

Vedeta centrului nostru este LM6-LPG, un aparat adus din Franta, direct din Institutul de Endermologie. Cu ajutorul acestui aparat, pielea noastra, la nivel de fribroblast, produce elastina si colagenul necesare pentru a putea lupta cu ridurile de expresie apoi cu cele aparute datorita varstei mai inaintate.

Declanseaza procesul de regenerare celulara.
Produce in mod natural colagen si elastina.
Vezi descrierea completă

IONTO COMPACT

In cabinetul nostru se mai gaseste si combina faciala pentru tratamente IONTO COMPACT. Aceasta este de provenienta germana, iar prin functiile pe care le indeplineste ne ajuta la inghijirea pielii (derm). Putem aminti functiile acesteia: ionto-peal, ionto-vac-spray, ionto-skin regulator, ionto-ice, ionto-galvano, ionto-HF, ionto-steam.

Tratament personalizat.
Multiple functii.
Vezi descrierea completă

Biostimularea Faciala

Este componenta principala a aparatului ULTRATONE FUTURA PRO.
Biostimularea faciala are 8 programe, atat pentru femei cat si pentru barbati. Parametrii acestei stimulari pot fi ajustati in functie de ten si de aspectul acestuia, putand rezolva rapid problemele tuturor clientilor.

Tonifierea musculara profunda.
Tonifierea pielii.
Vezi descrierea completă