• Luni – Vineri: 10-19
    Sambata, Duminica – INCHIS

O alta vedeta a centrului nostru este binecunoscutul aparat de cavitatie –ULTRALIPO SYSTEM.
Acesta lucreaza direct asupra acumularilor de grasime, permitand eliminarea grasimii prin reabsortia ei in sistemul limfatic. Este singurul echipament cu cavitatie multi-frecventa ce are un istoric impresionant in medicina, cu mii de tratamente realizate in lume. In conditiile in care clientul nu prezinta semne de obezitate, tratamentul poate inlocui cu usurinta chiar si LIPOSUCTIA CHIRURGICALA. Acest tratament poate fi realizat si de un chirurg plastician, postoperator, dupa liposuctie, pentru a rafina si egaliza zonele operate.

Ce este cavitatia acustica? Cavitatia acustica se produce intr-un lichid si determina dilatari si comprimari repetate extrem de rapide. Daca intensitatea curentului este suficient de mare, in interiorul lichidului va aparea un vid pe care il numim BULA CAVITATIONALA. Initial acestea cresc pana ajung la maxim, apoi intra in colaps. Implozia provocata de colapsul bulei cavitationale genereaza varfuri de crestere a temperaturii la nivel ridicat de energie. Practic, la nivelul celulei grase, tensiunile create si bula cavitationala astfel aparute genereaza o rupere a membranei celulare.
Materialul celular ce supradimensioneaza adipocitul (adica grasime, colesterol si deseuri metabolice) este scos din celula, iar apoi este preluat de limfa si eliminat pe cale naturala (prin urina sau transpiratie).

Pentru a intelege tot acest mecanism de eliminare a grasimii, va asteptam in cabinet, unde veti primi informatii suficiente si competente.
Cu totii stim ca prin activitatea fizica sau prin diete, se elimina din masa musculara foarte putin din masa grasa.
Grasimea se goleste prin proceduri numite endermologice. Endermologia este stiinta ce studiaza celulita grad-golire-proces inflamator la nivelul dermului.

Timpi de lucru:
– 1 sedinta de CAVITATIE variaza intre 20’ si 40’, in functie de diagnostic.