• Luni – Vineri: 10-19
    Sambata, Duminica – INCHIS

Valmar Beauty

Dragii mei,
In sfarsit, prin intermediul acestui site, ajung la dumneavoastra. Sigur, trebuia sa o fac mai de mult, dar exista o vorba veche care spune ca: “lucrurile se intampla atunci cand trebuie sa se intample”. Desi sunt un om discret cu viata mea personala, ocupand un anumit loc in societate devii expus si asumat pentru tot ceea ce ti se intampla.

Copil fiind, o intrebam adeseori pe mama: “eu cum o sa imbatranesc? Eu nu ma vad batrana!!!” Ea zambea si probabil credea ca este un joc al imaginatiei. Nu! Era un vis de copil care din fericire intr-o zi a devenit realitate.

Cu o investitie mare, de zeci de mii euro in aparatura superperformanta, am plecat la drum intr-un orasel mic de provincie, situat chiar la malul marii, numit Mangalia. Ma indreptam spre un domeniu totalmente nou si dificil, cel al ESTETICII, pentru a da viata unui concept: PROIECTUL VALMAR. Acest proiect are la baza INCETINIREA IMBATRANIRII NATURALE SAU GENETICE cu ajutorul unor aparate performante, lucrand pielea la nivel de fibroblast. Aceasta celula se regaseste in stratul trei al pielii, vinovata fiind de imbatranirea noastra. Omul care  m-a sustinut si mi-a fost alaturi a fost tatal meu.

Proiectul Valmar imi apartine in toata complexitatea lui, incepand de la consiliere, protocoale complexe de tratamente faciale si corporale, maniera de abordare, fise personalizate, etc. Eu am terminat Liceul Sanitar si cursurile Scolii Post Liceale, ambele cu profil medical-balneo- fizio-kinetoterapie, in Constanta. Facultatea am terminat-o in Bucuresti, la Universitatea Ecologica. Veneam din domeniul medical, in care cunostintele legate de impulsuri electrice, muschi, piele, vase, nervi (electroterapie), fiziologie si kinetoterapie (terapia prin miscare), le stapaneam foarte bine, iar ele au fost baza sau CARAMIDA pe care eu am construit acest proiect, folosind de data aceasta BIOCURENTII in domeniul ESTETICII FACIALE SI CORPORALE.

Va intrebati, probabil, ce sunt biocurentii?
Pe intelesul tuturor, biocurentii sunt unde emise de aparate in concordanta cu impulsurile biologice naturale, folosind un “COD TROFIC” sau “LIMBAJ”. Pe scurt, acest unde activeaza stimulii corporali produsi de creier si impreuna creeaza un ALFABET BIOLOGIC. Este principiul dupa care functioneaza ULTRATONUL, BIOSTIMULAREA FACIALA SI LM6.

valmar beauty mangalia 2021

Biocurentii nu sunt agresivi cu organismul uman, dimpotriva. Aceste aparate au patruns in Romania dupa intrarea noastra in UE. Datorita cunostintelor pe care le aveam in domeniu mi-a fost usor sa inteleg cum functioneaza ele, dar mai ales am fost uimita de performantele lor. Foloseau biocurenti si aveau si curentul TENS inclus. TENS inseamna stimulare electrica transcutanata si este foarte important in acest domeniu. A urmat un drum lung, greu, dar frumos pentru faceam totul cu pasiune. La inceput, LM6 si biostimularea faciala erau proceduri de sine statatoare. Pentru ca una lucra preponderant musculatura (biostimularea), iar cealalta pielea (LM6), adocierea lor era exact ce trebuia pentru PERFORMANTA.

Nu as fi putut sa obtin aceste rezultate singura. Am avut o echipa formata din doi oameni care au luat practic totul de la zero. In cabinetul de corporal am o doamna care la inceput a fost speriata de complexitatea tratamentelor si a vrut sa renunte. Am convins-o sa nu o faca si i-am promis ca o voi invata totul pas cu pas. A avut curajul sa ramana, determinarea si ambitia sa invete, iar acum este un om de nadejde in cabinet.

In cabinetul de facial a fost si mai dificil. Veneam dupa o cosmetica traditionala, cu o abordare invechita a tratamentelor pelii. Se folosea inca vapoforul, masajele erau agresive si unele inutile, iar tratamentele incomplete (doar pana in stratul doi al pielii). Era multa agresiune mecanica asupra pielii, agresiune ce ducea la RIDURI. De la inceput am interzis folosirea vapoforului (era cu mai bine de 10 ani in urma), deoarece pentru mine era o dubla agresiune mecanica a pielii si nu rezolva punctual problema.

Mi-am asumat riscul si toate discutiile care au rezultat de aici deoarece, in PROIECTUL VALMAR, abordarea si tratamentele pielii erau fundamental diferite. Am intalnit o tanara care pur si simplu a inteles pielea si importanta indubitabila a aparatelor in lupta cu ridurile, implicit cu imbatranirea noastra. A invatat necontenit pentru a ajunge un estetician bun si un om respectat in domeniu. Tanara de atunci este femeia frumoasa de astazi care pozeaza pentru dumneavoastra.

Va multumesc tuturor pentru faptul ca v-ati rupt din timpul dumneavoastra sa veniti in CENTUL VALMAR BEAUTY pentru a va ingriji facial si corporal.

Imi doresc sa am clienti multumiti si fericiti, pentru ca merita!

Imi vine in minte citatul unei femei frumoase si inteligente:
FEMEIE , CE FACI DE EȘTI TOT MAI FRUMOASA ?
IMBATRANESC, SI NU DAU EXPLICAȚII NIMANUI DESPRE VIATA MEA
Monica Bellucci

SE SPUNE Că frumusețea
ESTE O PUTERE PE CARE BăRBAțII NU O VOR AVEA NICIODATă!

Fiti frumoase in fiecare zi!

SE SPUNE Că frumusețea
ESTE O PUTERE PE CARE BăRBAțII NU O VOR AVEA NICIODATă!

Fiti frumoase in fiecare zi!

Ingrijirea pielii (fata & gat): De la un sezon la altul, tenul nostru are nevoie de ingrijire diferita. In viata de zi cu zi ne confruntam cu radiatii UV din ce in ce mai puternice, cu temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, cu factori ce ne deshidrateaza pielea si o fac sa fie terna. Odata cu schimbarea anotimpului este foarte important sa regeneram pielea si sa ii dam o doza de revitalizare.
Nu uitati ca frumusetea vine din interior! Prin urmare, este foarte important sa tinem cont de aportul intern, sa ne hidratam si sa respectam o dieta echilibrata, bogata in antioxidanti naturali.

LM6- LPG

LM6

Biostimulare facială

Cercuri

Mesoterapie facială

mesoterapie

Liposuctie virtuală

Lipos

Tratamente corporale & terapeutice: Institutul Welness din Germania spune ca reducerea grasimii in urma efectuarii unei proceduri de Ultratone este un fapt CERT! O sa fiti uimiti, dar puteti trece de la marimea 46 la marimea 40, fara scaderi semnificative din masa musculara!